GIOVANNI'S BRASSCHAAT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1041 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Giovanni's Brasschaat. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2024 om 8:56 helaas de eerste en laatste keer dat ik daar iets bestel - zowel de timing als de kwaliteit was ver beneden mijn verwachting
16 mei 2024 om 6:50 op de sebsite stond half uurke maar deze kwam na een uur en een kwartier aan . ook was de bestelling verkeerd ... pasta arabiata besteld en kreeg iets met vis en room... dan heb je geen zin meer om nog eens te bellen en te wachten.
9 mei 2024 om 7:26 Normaal altijd topkwaliteit. Deze keer echt niet ok.
18 apr 2024 om 23:05 Pizza americaana was niet lekker deze keer,saus droop eraf
17 apr 2024 om 20:00 2uur hebben we moeten wachten!! Frieten waren plat Antwoord toen ik belde: “teveel klanten in Schoten “
3 apr 2024 om 0:21 Lekkere pizza en vriendelijke bezorger
1 apr 2024 om 21:35 Na 2,5 uur wachten kregen we eindelijk onze bestelling . Pasta was warm maar pizza niet meer.
1 apr 2024 om 20:00 We zijn 2 uur na bestelling en we wachten nog steeds op het eten. We weten dat het eten lekker is, maar de bezorging laat het afweten.
31 mrt 2024 om 22:37 Het was weer super lekker.
29 mrt 2024 om 21:22 Het eten was zeer lekker en verzorgd verpakt en vooral goed warm. Hiervoor bestellen we zeker nog eens! Helaas was de bezorg tijd zelf ruim 30 min later dan gevraagd. We zijn ons er van bewust dat de bezorgers niet op de minuut rijden maar toch...
28 mrt 2024 om 0:14 Veel te lang moeten wachten, meer dan 90 min gewacht! 18.57uur besteld, geleverd rond 20.45uur. Jammer maar dat is een reden om daar niet meer te bestellen.
27 mrt 2024 om 20:52 Het eten was lekker en warm